SON YAZILAR
latest

Tekirdağ Köfte Nasıl Yapılır

Tekirdağ Köftesi damak tadımızın bizlere gerçekten bir armağanı. Arada bir diyetten kaçıp, küçük kaçamaklar yapmak istiyorsanız bunu muhakkak tekirdağ köftesi ile yapın. Zira çok leziz ve kilo sorunu yaşamayanlar için gerçekten muthiş bir besin kaynağı.
tekirdağ köfte
yemek tarifleri
Tekirdağ köfte ve tekirdağ köfte tabağında muhakkak salatalık turşusu, dilimlenmiş yarım domates, yine dilimlenmiş yarım salatalık, Mümkünse ev yapımı garnitur, Marketlerde de Garnitur hazır şekilde satılır, siz sadece mayonez döküp iyice karıştırın rus salatası elde etmiş olursunuz, Köfte tabağını süslemek için patates cipsleri, ketçap, mayonez, Yeşil zeytin.
Tekirdağ köfteyi marketlerden hazır bir şekilde satın alın, aynı şekilde patates cipsi, garnitur’de marketlerde bulabilirsiniz. Her ne kadar hazır ve katrkılı besinlerden uzak durmanız gereksede, arada bir yapacağınız kaçamaklar için kesinlikle tekirdağ köfte tatmalısınız!
« PREV
NEXT »

1 yorum

  1. Ne kadar güzel bir tarif olmuş, pek akıl sağlığınız yerinde değil sanırım... Tekirdağ Köfte demek böyle yapılır. Marketden alınarak ::))

    YanıtlaSil

Yorum veya eleştiri göndermenizi bekliyoruz

Bumerang - Yazarkafe