SON YAZILAR
latest

Mükemmel flört için 15 yöntem

Sadece erkeklerle flört edilmez
Bu 15 mükemmel öneri istediklerinizi elde etmeniz konusunda size yardımcı olacaktır.

Flört bir sanattır! Ve sadece erkeklerle flört edilmez. Hayatınızdaki herkesle uyumlu bir ilişki yaşamak istiyorsanız onlarla küçük küçük flört edin. Örneğin komşunuza çiçekleri sularken yardımcı olun, annenize ne kadar zayıf göründüğünü söyleyiniz.

İlişkilerinizde karşı konulamaz cazibenizle partnerinizin başını döndürüyor olabilirsiniz, ama bu gücünüzü hayatınızın diğer alanlarına yansıtamıyorsanız, tahmin ettiğinizden daha fazla şey kaçırıyorsunuz demektir. Erkekler, kız arkadaşlarınız, patronunuz, çocuklar, hatta köpeğiniz bile sizin çekim alanınızda olmalı.

HEM EĞLENCELİ HEM CESUR
Sevginizi ve hoşgörünüzü cömertçe sergilemeniz, yalnızca insanların üzerinde olumlu bir etki bırakmakla kalmayacak aynı zamanda hayatın her alanında istediklerinizi elde etmeniz konusunda da size yardımcı olacaktır. Flört, sanıldığı gibi yalnızca kadınerkek ilişkisinden ibaret değildir. Çok farklı biçimlerde de karşınızdakini etkileyebilirsiniz. Gündelik yaşantınızda, etkileyici bir gülümseme ve biraz samimiyetle, karşınızdakileri kendinize hayran bırakabilir ve sizin için ellerinden geleni yapmalarını sağlayabilirsiniz. Cosmopolitan dergisi, birilerinin kalbini kazanırken dekoltenizi ikinci plana atacak en eğlenceli ve en cesur ipuçlarını 50 maddede topladı. Burada sadece 15 maddesini görebileceğiniz yazının tamamını Cosmopolitan'dan okuyabilirsiniz.

İnsanları çekim alanınıza alın

1- Sevgilinizin patronuyla tanışmak üzere gittiğiniz yemekte; tokalaşırken, iki elinizi de kullanarak karşı tarafın elini kavrayın. Bu etkili jestle samimiyetinizi gösterin.

2- Alışveriş için gittiğiniz mağazadaki satış görevlisini görür görmez isteklerinizi sıralamak yerine, ona ne kadar enerjik göründüğünü söyleyin.

3- Komşunuz bahçesinde çiçeklerle uğraşırken yardım etmeyi teklif edin. Böylelikle yazın tatile çıkarken, komşunuz çiçeklerinizle ve evinizle ilgilenmeyi teklif edecektir.

Yakışıklıları etrafınıza toplayın

4- Erkeklerle dolu bir odada sıra beklerken bacak bacak üzerine atın, arkanıza yaslanın ve saçlarınızla oynamaya başlayın. Bakışların size yönelmeye başladığını hissedeceksiniz.

5- Arkadaşlarınızla gittiğiniz barda müzik dolabının yanında içkisini yudumlayan yakışıklı çocuğa, şarkı seçerken fikir danışın.

6- Maç yayınlayan bir bara gidin ve heyecanla maç izleyen fanatiğe hangi takımı tuttuğunu sorun. Böylelikle ilerleyen dakikalarda, birlikte tezahürat yapma fırsatı yakalayarak onunla iletişim kurabilirsiniz.

7- Yakın bir erkek arkadaşınıza hediye seçerken, mağazadaki en seksi satış elemanını gözünüze kestirerek ondan yardım isteyin.

Çevrenizle ilişkinizi güçlendirin

8- Utangaç bir kız arkadaşınızı, bir türlü açılamadığı yakışıklının duyabileceği şekilde övün, bol bol iltifat edin.

9- Annenize, son günlerde daha fit göründüğünü söyleyerek, kilo verip vermediğini sorun.

10- Büyükannenize hiçbir neden yokken en sevdiği çiçeklerden yaptırıp yollayın.

11- Arkadaşlarınızdan tavsiye isterken, sizi tamamen anlayıp, yardım edebilecek olan nadir insanlardan olduklarını söyleyin.

Erkek arkadaşınızı ateşlendirin

12- Sevgilinizle akşam yemeğindeyken dudağınızda kalan kırıntıyı temizlemek için, peçete yerine dilinizi kullanın.

13- Rafın tepesinde duran ağır kutuyu indirmek için sevgilinizden yardım isteyin. Bunun için onun güçlü kollarına ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz.

14- Sevgilinizle birlikte uykuya dalmadan önce, başınızı koluna yaslayın. Ona yavaşça sarılırken, kol kaslarına dokunarak mırıldanın: "Mükemmel!

15- Bir gün dışarı çıkarken süper mini bir etek giyin. Gittiğiniz yerde merdivenlerden çıkarken, arkanızdan gelen sevgilinizin sizi gözleriyle takip etmesine izin verin.

« PREV
NEXT »

Hiç yorum yok

Yorum veya eleştiri göndermenizi bekliyoruz

Bumerang - Yazarkafe