SON YAZILAR
latest

Shazam Kıyafetler

300 milyon kullanıcılı bir müzik tanımlama servisi olan Shazam’dan yepyeni bir yenilik geliyor hayatımıza. 

Henüz yapım aşamasında olan bu yenilik giysi tanımlama üzerine geliştiriliyor. Yanlış okumadınız!

Shazam’la artık kıyafetler deşifrelenecek ve moda herkes tarafından ulaşılır bir hal alacak! Nasıl mı? İşte beklenen bu teknolojinin ayrıntıları:

Örneğin bulunduğunuz ortamda birinin üzerinde ki kıyafeti çok beğendiniz. “Hangi mağazadan ve ne kadara aldığı” na dair sorular oluştu kafanızda. Kıyafetini beğendiğiniz kişi tanıdığınız biri ise çok rahatlıkla konuya girebilir ve merakınızı giderebilirsiniz. Peki ya tanımadığınız ve yoldan geçen herhangi biri ise ya da bu tür soruları sormaktan hoşlanmıyorsanız eğer işte bu noktada Shazam teknolojisi devreye girecek. Tek yapmanız gereken gazetede, televizyonda ya da bulunduğunuz ortamda beğendiğiniz kıyafetin resmini çekmek ve Shazam’a sormak. Daha sonra Shazam sizleri kıyafetin online mağazasına yönlendirecek.

Dört gözle beklenen bu teknolojiye ise telefonlar ve tabletler aracı olacak. Telefon ve tabletlerin sahip oldukları fiyatlardan dolayı alışverişlerinizi erteliyorsanız eğer, Kliksa.com Indirim kodu ‘da teknolojinin en son ürünleri, ödeme kolaylıkları ve indirimli fiyatlarla bulabilirsiniz.

Shazam’ın giysi tanımlama servisini beklerken “bu sezon neler moda, indirimli ürünler nerede? “ gibi sorularınız için ise Markafoni Indirim kodu ‘na mutlaka göz atın.

Kimbilir belkide avantajlı fiyatlarla satın aldığınız birbirinden şık kıyafetlerle Shazam en çok sizin kıyafetlerinizi deşifre edecektir.

Bu konuk makale indirimhediyeceki.com’a aittir.

« PREV
NEXT »

Hiç yorum yok

Yorum veya eleştiri göndermenizi bekliyoruz

Bumerang - Yazarkafe