SON YAZILAR
latest

Hangi Durumlarda Tektaş Hediye Edilir?

Kadınlar için tektaş tüm özel günlerde kabul edilebilir bir hediye de olsa, aslında onun da doğru zamanları var. 

Evlilik teklifi ederken tektaş yüzük çıksa da o meşhur kutudan, doğum gününde alınan bir tektaş aslında yüklemek istemediğiniz bir anlamı taşıyabilir. Bu yüzden kadınların dilinden anlayarak onlara en uygun tektaşı hediye etmeniz için küçük bir liste hazırladık. Bu listede hangi hediye hangi özel güne yakışır diye merak edenlerin cevapları ve duygularınızı ona tektaş hediyeyle nasıl ulaştırabileceğinize dair küçük ipuçları var. Gelin, beraber bakalım…

Doğum Günü İçin Tektaş Hediye Seçimi

Doğum günleri için en güzel hediye seçeneklerinden biri de tektaşlar… Fakat eğer şu an için evliliğin erken olduğunu düşünüyorsanız tektaş yüzüklerden uzak durmalısınız. Yüzük yerine tektaş küpeler imdadınıza koşabilir. Böylesi hem şık hem de hoş bir hediye olacaktır. Pırlantaya karşı koyabilecek bir kadın olmadığına göre tektaş küpeler de oldukça iyi bir seçenek. Bu şekilde ona verdiğiniz önemi göstermenin yanı sıra kafasının karışmasını da önlemiş olabilirsiniz, bizden söylemesi.

Evlilik Teklifi İçin Tektaş Hediye Seçimi

Günler geçiyor ve siz artık ona olan aşkınızı evlilikle taçlandırmak istiyorsunuz. O halde tektaş yüzük hediye etmenin vakti sizin için gelmiş de geçiyor demektir. Hemen tektaş yüzük kataloglarını karıştırmaya başlasanız iyi olur çünkü zaman sizin için ilerliyor. Tabii evlilik teklifi için tektaş yüzük hediye etmek yetmez. Küçük bir operasyonla bu özel anı, gerçek bir seremoniyle süslemeniz gerek. Bunun için yaratıcılığınızı konuşturun ve gecenin en beklemediği anında tektaş yüzüğü kutusundan çıkarın. Size ‘evet’ cevabını getirecek tek şey pırlanta olmasa da hayatları boyunca unutmayacakları günde değerli bir tektaşı parmaklarında görmek en doğal hakları.

İlk Çocuk İçin Tektaş Hediye Seçimi

Bir bebeğin dünyaya getirdiği mutluğun yerini hiçbir şey tutmasa da size babalık duygusunu yaşattığı için ona bir tektaş hediye etmek en büyük göreviniz. Sizin en güzel emanetinizi aylarca taşırken tarifsiz sancılar çektiğini biliyorsunuz. Hiç bir kadın bu durumdan şikayetçi olmasa da, aslında hamilelik boyunca gözlerinde akmayı bekleyen bir damla yaş ve her gece sırtlarında bir ağrıyla uyumaya çalıştı. Tabii ki onlarında en büyük ödülü bebeklerini kucaklarına alabilmek fakat yine de sizden küçük bir hediye bekledikleri de bir gerçek. Bu durum için en uygun hediye seçimi de tabii ki tektaş pırlantalar! İster tektaş yüzüğüne yenisini ekleyin, isterseniz bu kez tektaş kolye alın, her ikisi de teşekkürünüzü ifade etmek için yeterli olacaktır.

« PREV
NEXT »

Hiç yorum yok

Yorum veya eleştiri göndermenizi bekliyoruz

Bumerang - Yazarkafe