SON YAZILAR
latest

En Moda Dekorasyon Detayları ve Son Trendler

Podyumları süsleyen şahane modellerin üzerindeki giysiler gibi ev, ofis ve diğer yaşam alanları dekorasyonu için de moda söz konusudur. 

Zamanın ruhunu taşıyan eşyalar, gündemi yansıtan detaylar, trend etkisindeki aksesuarlar ile şık ve havalı gözükmeyecek mekan yok gibidir. Eğer trend olmak, anın ruhunu taşımak, zamanın peşinden koşan tasarım enerjisini yaşadığı alana da yansıtmak sizin için önemliyse hatta tutkuysa tüm dekorasyon haberlerini alabileceğiniz deco.zone dekorasyon blogunu takip edebilirsiniz.

Türkiye’den ve dünyadan dekorasyon haberleri, mobilya, aksesuar dünyasından yenilikler, ünlü tasarımcıların zihnin ışıltısını taşıyan en son tasarımlar kısacası mobilya, döşeme, ev tekstili ve diğer tüm detayların dahil olduğu dekorasyon alanında modanın kalp atışlarını deco.zone’dan duyabilirsiniz. Halı ve perdeler için en moda renkler, koltuk, sandalye döşemelerinde trend kumaşlar, duvarlar için yeni tasarım duvar kağıtları, sanatçıların geleceği yansıtan vizyonlarından çıkan aksesuarlar ve tüm bu detayların bir araya gelmesiyle ortaya çıkan dekorasyon bütünlüğü deco.zone makalelerinde yer buluyor.


En sevdiğiniz mobilyalarınızı günün modasına nasıl uyduracağınıza dair bilgiler, dekorasyon trendleri, iç mimaride gündem, havalı evler yaratmanın püf noktaları, komşuları kıskandıracak balkonlar için ip uçları gibi bilgilerin yanı sıra dekorasyonda ne moda, sorusunun cevabı da deco.zone blogda. Türkçe dekorasyon blogları arasında ışığı giderek daha fazla parlayan ve böylece daha fazla okuru kendine çeken deco.zone, insanların yaşam alanlarını güzelleştirirken konfor ve estetiğin sunduğu muhteşem duyguyu paylaşmaktan keyif alıyor.


« PREV
NEXT »

Hiç yorum yok

Yorum veya eleştiri göndermenizi bekliyoruz

Bumerang - Yazarkafe