SON YAZILAR
latest

Jabra Kulaklık

Jabra Kulaklık


Kulaklıklar, günümüzde müzik dinlemek ve video izlemek için kimi zaman da toplantı görüşmesi yapmak için en sık ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. GN Group tarafından kurulan Jabra, günümüzde en kaliteli kulaklık markaları arasında yerini alıyor. Marka, her yaş grubuna hitap eden birbirinden fonksiyonlu kulaklık tasarımları ile gözleri kamaştırıyor. Jabra’nın en önemli özelliği ise ürettiği ürünlerde kaliteli malzemeler kullanarak dayanıklı ve uzun ömürlü kullanılmasını sağlar. Siz de bu ürünlere https://uzmanteknoloji.net/ sitesinden güvenle ulaşabilirsiniz.

Jabra, başta Türkiye olmak üzere yurtdışında da geniş ürün yelpazesi ile kullanıcıların kulaklık ihtiyacını karşılamaktadır. Uzman Teknoloji firması da bu markanın kaliteli ürünlerinin satışını yapan güvenilir sitelerden biridir. Hem sağlıklı hem de titiz bir ses çalışması yapan Jabra kulaklık modelleri kulak üstü, kulak içi ve kulak arkası modelleri ile alıcıların zevkine hitap etmeyi başarmaktadır.

Jabra marka modelleri pek çok farklı zevke hitap eder. Araç kullanırken dahi Jabra kulaklık modelleri ile aramalarınızı cevaplayabilirsiniz. Çünkü pratik kullanım yapısı ile araç kullanırken bile dikkatiniz dağılmaz. Siz de Uzman Teknoloji sitesinden markaya ait kulaklık modellerini inceleyebilirsiniz.

Jabra Kulaklık Modelleri

İster iç mekânda ister dış mekanda kullanabileceğiniz Jabra kulaklık modelleri, oldukça farklı tasarımlara sahiptir. Uzman Teknoloji sitesinde birbirinden değişik ve farklı kesimlere hitap eden kulaklık tasarımlarını görebilirsiniz. Site üzerinden satın alacağınız tüm Jabra kulaklık modelleri garanti kapsamı altında satışa sunulur. Jabra markasına ait modeller aşağıdaki gibi listelenmiştir.

Jabra BIZ 1500 USB Duo MS Kulak Üstü Kulaklık

Jabra BIZ 1500 modeli, en çok çağrı merkezleri için oldukça ideal bir üründür. Son derece profesyonel olan bu kulaklık tasarımı aynı zamanda ekonomiktir. Üründe arka plan gürültü önleme teknolojisi sayesinde müşterilere daha iyi bir performans yansıtır.

Jabra BIZ 2300 QD NC Duo Kulak Üstü Kulaklık

Jabra BIZ 2300, tek ve çift modelli bir tasarıma sahip olarak üstün ses kalitesini kullanıcılara sunmaktadır. Çağrı merkezi ve kişisel kullanımlar için uygundur. Ürün, son teknoloji ile geliştirilmiş kablolu kulaklık niteliğine sahiptir.

Jabra Engage 65 Convertible Office Kulaklık

Jabra Engage 65, kablosuz kulaklık kategorisinde yer alarak fonksiyonları ile üstün performans sergiler. Daha kaliteli görüşme sağlamanız bakımından sesi çok net bir şekilde iletme özelliğine sahiptir. Gün boyu bu kulaklığı kullanarak görüşme sağlayabilir, aynı zamanda meşgul ışığını kullanarak müsaitlik durumunuzu belirleyebilirsiniz.

Jabra Evolve 20 Mono USB NC MS Kulak Üstü Kulaklık

Jabra Evolve 20, müzik dinlerken ve çeşitli etkinlikleri sağlarken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir kulaklık modelidir. Aynı zamanda telefon görüşmelerinde de üstün performans sunar. Bu nedenle günlük yaşantıda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Jabra EVOLVE 65T MS Kablosuz Kulaklık

Jabra Evolve 65T, kablosuz kulak içi tasarıma sahip olarak çok konforlu bir kullanıma sahiptir. Bu model dünyanın ilk UC onaylı kulaklığı olarak tasarlanmış ve iş dünyasında sıklıkla tercih edilen ürünler arasına girmeyi başarmıştır.

Jabra PanaCast Video Konferans Cihazı

Tak çalıştır özelliği ile 180 derece panaromik niteliğe sahip olan bu ürün 4K akıllı iletişim çözümü olarak geliştirilmiştir. Bir video konferans aracı olan Jabra PanaCast, iş hayatında konforlu bir şekilde kullanılabilir.

Jabra PRO 935 USB Mono Kulaklık

Jabra PRO 935, masaüstü kullanıma ve telefon ile kullanıma müsaittir. Gelen aramaları 100 metre uzaklıktan cevaplama özelliğine sahip olan bu cihaz uzak mesafe göstergesi ile kendine hayran bırakmaktadır. Arka plan ses önleyici niteliği ile daha kaliteli görüşme sağlar. Tak çalıştır özelliği ile aynı zamanda 12 saate kadar kullanım sunar.

Jabra Speak 710 MS Konferans Cihaz

Gerek konferans görüşmeleri, gerekse müzik gibi aktivitelerde mükemmel bir ses sistemi sunan bu kulaklık modeli taşınabilir özelliği ile bulunduğunuz her ortamda kullanım sağlar. Jabra Speak 710 mikrofonlu kulaklık tasarımına sahiptir.

Jabra Tasarımları Fark Yaratıyor

Jabra, kullanıcılar için farklı tasarımlar keşfederek, nitelikli fonksiyonlarını da tasarımlarıyla buluşturarak diğer markalara fark yaratıyor. Ürünlerin pek çoğunda hızlı şarj, arka plan gürültü önleme, sesli komut verme ve uzun süreli kullanım özellikleri yer alıyor. Markanın iç yapısında kullanılan kaliteli malzemelerin yanı sıra dış yapısında da estetik görünüm kendini gösteriyor.

Sadece tasarımı ile değil aynı zamanda kulaklık pamukları ile kulağı terletmeyen ve gün boyu konfor sağlar. Markaya ait ürünlerin pek çoğu suya dayanıklı olup, uzun ömürlü kullanım sunar. Bluetooth teknolojisi ve mesaj gönderme, çağrılara hızlı yanıt verme nitelikleri de markanın göz ardı edilemeyecek fonksiyonlar arasında yer alır.

Jabra Ürünleri ile Profesyonel Ses Kalitesi

Jabra, son derece nitelikli bir marka olmakla beraber gerek günlük hayatta gerekse iş hayatında profesyonel ses kalitesi sunmaktadır. Böylece karşı tarafla görüşme sağlarken sesi net olarak algılar ve mikrofonlu ürünlerinde sesinizi net olarak karşı tarafa iletir. Uzman Teknoloji sitesinde kullanım amacına uygun pek çok modeli bulabilirsiniz. Böylece rahatlığı, kaliteyi ve profesyonelliği tek bir üründe yakalayabilirsiniz.

Jabra Kulaklık Fiyatları

Jabra kulaklık fiyatları çok geniş bir yelpazede incelenir. Çünkü her bir ürünün niteliği farklı olarak, farklı kullanım amacına hitap etmektedir. Taşınabilir kulaklık ile masaüstü kablolu kulaklık fiyatları birbirinden çok farklıdır. Ancak Uzman Teknoloji sitesinden bütçenize uygun, kullanım amacınıza yaraşır kulaklık modellerini bulabilirsiniz.

Site üzerinden beğendiğiniz Jabra kulaklık modelini rahatça temin ederek hızlı ödeme seçeneği ile sipariş verebilirsiniz. Türkiye garantili ürünler sayesinde herhangi bir problem olduğunda çözüme hızlıca kavuşabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için Uzman Teknoloji web sitesini inceleyebilirsiniz.


« PREV
NEXT »

Hiç yorum yok

Yorum veya eleştiri göndermenizi bekliyoruz

Bumerang - Yazarkafe