SON YAZILAR
latest

Kadını ikna etmenin 5 yolu...

Modernleşen dünyamızda kadınlar artık cinselliğe bir sınır koymadan daha kabullenici bir hal aldılar.

Hediye edilen bir vibratör veya seks oyuncakları belki yardımcı olabilir ama birkaç küçük hareketle onun arzularını nasıl harekete geçirebilirsiniz işte onun yanıtları:

1-Kollarını kafasının arkasına doğru alın

En sıcak hareketlerden biri olan bu hamlenin geri dönüşü daha hızlı ve arzulu bir şekilde olacaktır. Her kadın ne kadar da baskıcı bir tip olursa olsun hemen hepsi karşısındaki erkeğin birazda olsa kontrolü eline almış olduğunu görmesi hoşuna gider. Ön sevişme ve ilişki sırasında bileklerini nazikçe kafasının arkasına doğru elinizle tutarak alın. İki elini birden tutup geriye itin.

2-Ellerinizi saçlarında gezdirin

Bir kadın size ne kadar soğuk olursa olsun en etkili silah olarak onun saçlarını okşamanız yelkenlerin suya inmesini sağlayacaktır. Ense ve boyun oldukça hassas bölgeler olduğu için hareketlerin başlangıç noktası oradan olmalıdır. Boyundan saç kısmına geçildiğinde hareketlerinizin yumuşaklığı onu oldukça etkileyecektir. Eğer biraz daha ortamı hareketlendirmek istiyorsanız düğüm olan saç bölgelerini hafifçe açarak onun hassaslığını daha da artırabilirsiniz. Emin olun bir sonraki hareketinizi heyecanla bekleyecektir. 

3-Duygularınız ve hissettiklerinizi ona belli edin!

Saçlarını okşamanız eğer onu hassaslaştırıyorsa ilişki sırasındaki tepkileriniz, duygularınız ve hissettiklerinizin dışa vurumu onun üzerinde müthiş bir etki yaratacaktır. Bir kadın için seksi gelen hareketlerden biri erkeğin duygularını ilişki sırasında göstermesidir. Kendine olan güveni artacağından bu ufak tavsiyeyi bir deneyin. Onunla vakit geçirdiğiniz zaman eğlendiğinizi anlamasını sağlayın. Tabii ki aşırıya kaçmadıkça!

4-Güzel bir sohbet

Kadınların aşkı daha derinden ve daha tutkulu bir şekilde yaşamalarından dolayı doğru zamanda doğru bir konuşmanın yapılmasıyla sizinle daha sıcak bir ilişkisi olduğunu farkına varmasını sağlar.  Şekspir’den nameler veya Barry White’ın sesiyle konuşmanız yerine sadece kulağına birşeyle fısıldamanız bile yeterli olacaktır. Peki ne söylemelisiniz? En kolay kısmı: Kadınlar hiçbir zaman iltifatları geri çevirmezler. Söylemiş olduğunuz kelimeler hep aynı ve basitte olsa fısıldamaktan kaçınmayın. “Gözlerini çok seviyorum, vücuduna bayılıyorum, tenin çok yumuşak gibi cümleler onu mutlu edecektir.

5-Vücudunun her kısmını keşfedin!

Sizden ellerini çekememesi için onun vücudunun her köşesini beğendiğinizi ve teker teker iltifatlarla onun çekicliiğini açıklamanız her zaman etkili olacaktır. Vücudunun her köşesini keşfe çıkmanız onu harika hissetirecektir. Önsevişme sırasında vücudunun farklı noktalarına dokunmanız ilişkinizi mükemmelleştirecektir.

Denemeler sonuç verecek!

Her kadının arzularını ateşleyebilmek için ufak denemelerden vazgeçmeyin. Cinsel ilişkilerinizin hem kalitesini hemde monotonluğunu ortadan kaldırmak için denemeye değer!

« PREV
NEXT »

Hiç yorum yok

Yorum veya eleştiri göndermenizi bekliyoruz

Bumerang - Yazarkafe