SON YAZILAR
latest

Yıllarca meydan okuyan aksesuarlarımız

Bazı aksesuarlar var ki çıktıkları günden bu yana kadınların gözbebeği. Onlar zamansız ürünler, hep moda olacaklar. İşte, tüm zamanların klasikleri...

Onların modası hiç geçmiyor. Çıktıkları günden bu yana hala gümdemde olan bu aksesuarlar Hollywood yıldızlarının vazgeçilmezi. İşte "it" olmaya devam eden aksesuarlar.

Chanel 2.55 çanta
Adını piyasaya sürüldüğü Şubat 1955'ten alan, zincir sapı ve ekose dikişleriyle dikkat çeken klasik Chanel 2.55 çantalar it aksesuarların başında geliyor. Chanel'in tasarımı olan orijinal model ise çıkışının 50.yılına denk gelen Şubat 2005'te, Karl Lagerfeld'in önderliğinde yeniden piyasaya sürüldü.

Balenciaga çanta
İlk olarak 2000 yılında sergilenen Balenciaga çantalar, kısa sürede arzu nesnesi haline geldiler. Her sezon farklı renk ve modelleriyle it aksesuar olmaya devam ediyorlar.

Lanvin babet
Alber Elbaz'ın "les ballerines" olarak tanımladığı balerin ayakkabıları, yani babetler Lanvin markasının unutulmazları arasında. ilk olarak 2002'de görücüye çıkan Lanvin babetler unutulmaz it aksesuarlardan.

Monogram çantalar
LV'nin 2003 ilkbahar yaz koleksiyonundakarşımıza çıkan Marc Jacobs imzalı LV logolu monogram çantaları klasik it aksesuarlar haline geldi.

Tom Binns kolye
2006 yılında CFDA tarafından en iyi aksesuar tasarımcısı seçilen Tom Binns özellikle kolyeleriyle it aksesuar olmayı hakediyor. Tom Binns, Hollywood yıldızlarının ilk tercihi.

« PREV
NEXT »

Hiç yorum yok

Yorum veya eleştiri göndermenizi bekliyoruz

Bumerang - Yazarkafe